VIDEOGRAFIE

“THE PLAY BUTTON IS THE MOST COMPELLING CALL TO ACTION ON THE WEB”

VIDEO IS BOOMING

De vraag naar videocontent neemt toe en vooral op social media. Mensen hebben behoefte aan meer. Het gaat dus niet alleen over een mooi plaatje maar voornamelijk over het behalen van doelen.

HOE WE WERKEN

1. VIDEO CREATIE PROCES

In zekere zin is het creatieve proces dat komt kijken bij het maken van een video, gelijkaardig aan dat van andere content zoals teksten en foto’s. Het creatieproces begint steeds met de vraag: welke doelgroep wil je aanspreken en wat wil je vertellen. Op basis hiervan maken we een concept en schrijven we een script.

2. VIDEO PRODUCTIE

Een video ontstaat niet zomaar. Daar gaat een flink proces aan vooraf. Door de juiste strategie toe te passen haal je het beste uit je video’s. TeamMonday™ combineert creativiteit met de juiste strategie en realiseert impactvolle videocontent.

3. VIDEO ADVERTISING

Video zonder marketing is niets. Door de overvloed aan content, volstaat het niet om alleen goede content te hebben. Wanneer je waardevolle video’s maakt voor jouw doelgroep, dan is het ook verstandig om ze te gaan verspreiden bij die doelgroep. Gerichte advertenties via Facebook, Instagram of Google Ads zijn dan ook zeer krachtig als ze correct ingezet worden.

MENSEN HEBBEN BEHOEFTE AAN MEER

Video is booming
. De vraag naar videocontent neemt toe en vooral op social media. Mensen hebben behoefte aan meer. Het gaat dus niet alleen over een mooi plaatje maar voornamelijk over het behalen van doelen.

Wij helpen je graag met:

  • Branded video
  • Rekruteringsvideo
  • How-to-video
  • Social video
  • Testimonials
  • Corporate video
Socialmedia-antwerpen

WAAROM INZETTEN OP VIDEOCONTENT

TM-facebook TM-linkdin