SOCIAL MEDIA MARKETING

EEN LANG VERHAAL KORT, SOCIALE MEDIA KUNNEN KRACHTIGE TOOLS ZIJN BINNEN JE ONLINE MARKETINGSTRATEGIE

INZETTEN WAARVOOR HET BEDOELD IS: ``SOCIAAL``!

Sociale media zoals Facebook, Instagram en LinkedIn zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven én dat van jouw bedrijf. Bovendien zijn deze media belangrijke toegangspoorten naar je website en leiden ze – als ze goed ingezet zijn – tot meer visibiliteit, bekendheid, conversie en impact. Een lang verhaal kort, sociale media kunnen krachtige tools zijn binnen je online marketingstrategie. Niet alleen kan je jezelf laten zien aan je (potentiële) doelgroep, je kan ook de dialoog aangaan!

WAAROM SOCIAL MEDIA MARKETING

Social media marketing is voor veel bedrijven erg belangrijk. Het publiceren van relevante content op social media kan namelijk de volgende voordelen opleveren:
  • Het vergroten van je naambekendheid
  • Een duurzame band met je doelgroep opbouwen
  • Het uitbreiden van je klantenservice (‘webcare’)
  • Autoriteit opbouwen door waardevolle kennis te delen
  • Het monitoren van hoe er over je merk of bedrijf wordt gesproken (‘social listening’)
  • Extra verkeer naar je website genereren
Socialmedia-antwerpen
social_media_bureau_Teammonday
Social media werkt het allerbeste wanneer je het inzet waarvoor het bedoeld is: “sociaal”! 
Zo geloven wij dat de best werkende strategie voor jouw bedrijf, er één is die authentiek overkomt, zich tegelijkertijd onderscheidt van je concurrenten en waarmee je interactie met volgers creëert.

HOE WE WERKEN

1. KENNISMAKING EN STRATEGIEBEPALING

Na een eerste kennismakend gesprek stellen we een social mediastrategie op die volledig op maat is van jouw bedrijf en jouw strategische doelen. We brengen in kaart waar je doelgroepen zich bevinden en hoe we ze kunnen bereiken.

2. CONTENTPLAN & CONTENT

Vervolgens wordt het contentplan opgemaakt en creëren we de content. Wij geloven dan ook sterk in een kwalitatieve benadering. Een doordachte contentstrategie vormt daarom de basis voor impactvolle social media marketing. Bovendien zorgen we ervoor dat deze ook op het juiste kanaal verschijnt, in de juiste vorm én op het ideale moment.

3. SOCIAL ADVERTISING

De targeting features van LinkedIn ads, Facebook en Instagram advertising maken het mogelijk om jouw boodschap aan een nauwkeurig gesegmenteerde doelgroep te tonen/sturen. Hier schuilen veel mogelijkheden en samen zorgen we ervoor dat jouw content gezien wordt.

4. OPTIMALISATIE & RAPPORTERING

Gedurende de hele campagne monitoren we de resultaten en doen we de nodige aanpassingen zodat de campagne steeds maximale impact genereert. Deze inzichten en vooral resultaten (want daar draait het uiteindelijk om) delen we in de vorm van heldere rapporten.

WAAROM IS EEN GOEDE SOCIAL MEDIA STRATEGIE BELANGRIJK VOOR JOUW BEDRIJF

TeamMonday™ online marketing:

TM-facebook TM-linkdin