OVER TEAMMONDAY™

SAMEN VERTELLEN WE HET UNIEKE VERHAAL VAN JOUW BEDRIJF OF MERK

JOUW DOELEN ZIJN ONZE DOELEN

TeamMonday™ een ambitieus communicatiebureau in Antwerpen. Onze ambities zijn divers maar hebben één ding gemeenschappelijk: we willen onze klanten helpen om hun doelen te behalen. Jouw doelen zijn onze doelen. We zetten strategie en creativiteit om in een krachtig communicatieverhaal.
social_media_bureau_Teammonday
Mensen houden van goede content en authentieke verhalen. Dit zijn twee elementen die je in al onze communicatiediensten zal terugvinden. Authenticiteit schept vertrouwen, een goed verhaal een band. Onze TeamMonday™ teamleden zijn jong, dynamisch, geëngageerd, creatief en technisch sterk met elks een eigen specialisatie. Samen vertellen we het unieke verhaal van jouw bedrijf of merk.

TALENT WINS GAMES, BUT TEAMWORK AND INTELLIGENCE WIN CHAMPIONSHIPS

KWALITEIT

We hebben meer dan vijf jaar ervaring in diverse sectoren. Vijf jaar ervaring met mensen. Vijf jaar ervaring met bedrijven en hun doelgroepen. Dit heeft ons veel geleerd. In het bijzonder dat we het liefst werken met klanten die dezelfde drive hebben als wij. Klanten die kwaliteit en open communicatie de belangrijkste elementen vinden in een succesvolle samenwerking.

STRATEGIE

We werken steeds in 3 stappen. Eerst luisteren we naar jouw verhaal en jouw doelen. Hiermee gaan we aan de slag en samen creëren we de juiste strategische aanpak. Tot slot vertalen we deze strategie in een sterke campagne met kickass content die een plekje verovert in het hart van jouw doelgroep.

WAAROM IS EEN GOEDE MARKETINGSTRATEGIE BELANGRIJK VOOR JOUW BEDRIJF

TeamMonday™ online marketing:

TM-facebook TM-linkdin