FOTOGRAFIE

JE BEDRIJF MOET EEN GOEDE EN VISUEEL AANTREKKELIJKE AFSPIEGELING ZIJN VAN DE WERKELIJKHEID

“GEWOON EEN PLAATJE BIJ EEN PRAATJE? NIET DOEN!”

Wie zichtbaar wil zijn, zal content moeten maken en delen. Meer dan ooit is het belangrijk dat het volledige plaatje klopt. Hiermee bedoelen we dat de content past bij je bedrijf, zowel in taal als in beeld.

WIJ BESCHOUWEN FOTO'S MAKEN ALS ‘EEN VERHAAL VERTELLEN’

Je wilt dat klanten je herkennen. Wat mensen zien van je bedrijf moet bovendien een goede en visueel aantrekkelijke afspiegeling zijn van de werkelijkheid.
Socialmedia-antwerpen

THE PERSONAL TOUCH

Dat aangekochte stockfoto’s niet dezelfde impact hebben, is al lang geen geheim meer. Consumenten hechten dan ook veel waarde aan een goed beeld van het bedrijf of de persoon met wie ze zaken doen of bij wie ze kopen.
Wij beschouwen foto’s maken als ‘een verhaal vertellen’. Jouw bedrijf heeft een verhaal, je medewerkers hebben een verhaal en vooral je product of je dienst heeft een verhaal.
Socialmedia-antwerpen

'OUTSIDE DE BOX' DENKEN

Wij zien content marketing dan ook als een avontuur, waarbij we constant worden uitgedaagd om ‘outside the box’ te denken, ook in beelden. Heb je nog geen idee wat de ideale uitstraling is voor je bedrijf, dan ontwikkelen we samen een beeldbeleid.

JE KAN BIJ ONS TERECHT VOOR:

  • Social media beeldmateriaal
  • Zakelijke fotografie
  • Beroepsportretten
  • Architectuurfotografie
  • Eventfotografie
social_media_bureau_Teammonday
Het creëren van interessant fotomateriaal, dat geschikt is voor je website of social media kanalen kan jou dus op meerdere manieren helpen scoren! Wil jij ook werken aan een betere en meer veelzijdige beeldcommunicatie voor je bedrijf? Neem dan contact op met #teammonday en ontdek wat we allemaal voor jou kunnen betekenen!

TM-facebook TM-linkdin