CONTENT MARKETING

GOEDE CONTENT OPENT DE COMMUNICATIE EN INTERACTIE MET JE BEDRIJF, WAT ZORGT VOOR LOYALE KLANTEN

“WE ZOUDEN IETS MET CONTENT MOETEN DOEN”

Klinkt het je bekend in de oren? Content marketing is hot!
 De term content marketing mag dan wel betrekkelijk nieuw zijn, de techniek om met je publiek te communiceren via ‘inhoud’, bestaat al zeer lang.

TEAMMONDAY™ ZET ENORM IN OP CONTENT EN ZIEN WAANZINNIGE RESULTATEN

Dat content marketing aan belang heeft gewonnen, komt door de hoeveelheid info die we tegenwoordig moeten verwerken. Om op te vallen moet je info verstrekken die jouw doelgroep waardevol en nuttig vindt.

Ook kunnen we concluderen dat “de consument” niet meer dezelfde is als deze van 10 jaar geleden. Commerciële boodschappen beïnvloeden hem steeds minder en hij gaat juist zelf op zoek naar informatie, content dus! Een goede content marketingstrategie stelt de informatiebehoefte van de klant centraal. Goede content opent de communicatie en interactie met je bedrijf, wat zorgt voor loyale klanten.

Socialmedia-antwerpen

WAT VERSTAAN WE NU ONDER CONTENT

Content betekent letterlijk inhoud. Als er dus wordt gesproken van “content”, wordt daarmee bedoeld: de inhoud of het eindresultaat van een dienst of product. Content kan zowel tekst als beeld bevatten en is te downloaden, te streamen, te raadplegen (zoekmachines) of te delen (social media). Wil je online scoren dan zul je moeten zorgen voor goede content, ofwel een gebalanceerde mix van tekst en beeld! Ontdekt onze content services:

TM-facebook TM-linkdin